NoMBe feat Big Data - Drama

Radiosarajevo.ba
NoMBe feat Big Data - Drama
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

NoMBe je Noah McBeth, rođen u Njemačkoj, mladi i ambiciozni momak koji je prije pet godina jedno školsko putovanje u Las Vegas iskoristio da ostane i slijedi svoje snove. Danas s prebivalištem u Los Angelesu, electro soul producent je prvo privukao pažnju na australijskom muzičkom tržištu a vrlo brzo i na ostalim engleskim govornim područjima. Kylie Jenner, Heidi Klum i Pharrell su koristili njegovu muziku u TV i marketinškim kampanjama, a zabavne i svojstvene pjesme su impresionirale britance Bonobo i Alt-J koji su ga zvali da nastupa kao podrška na njihovim turnejama tokom prošle godine.

Album They Might've Even Loved Me (TH3RD BRAIN Records) je objavljen 23. marta 2018. godine i posvećen je bitnim ženama u njegovom životu – kako kaže NoMBe “od kraljice funka Chake Khan do kratkih poznanstava u ljetnim noćima“. Prvi singl ove godine je pjesma Drama u kojoj gostuje duo Big Data.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije