Nicky Jam ft. Will Smith & Era Istrefi - Live It Up

Radiosarajevo.ba
Nicky Jam ft. Will Smith & Era Istrefi - Live It Up
U posljednjoj punoj sedmici 2018-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Ove godine smo svjedočili 21-om FIFA Svjetskom prvenstvu koje se igralo u Rusiji. Od 14. juna do 15. jula smo uživali u nogometnim čarolijama 32 tima iz 5 konfederacija a sve se odvijalo u 11 gradova domaćina. Dotadašnji šampion Njemačka, jalovo je branila titulu osvojenu u Brazilu 2014. godine a u Rusiji su prvi put u istoriji svjetskih prvenstava nastupili Island i Panama.

Live It Up je pjesma koja je pratila sva dešavanja na svjetskom kupu i odzvanjala iz svih kutaka u kojima se pratilo i poštovalo fudbalsko hodočašće. Himnu su napisali amerikanci Nicky Jam i Will Smith zajedno sa albankom Erom Istrefi i producentom Diplom. Pjesma je odabrana da bude oficijelna pjesma FIFA Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji a video koji je snimljen u Južnoj Americi je predstavljen 7.juna 2018. godine. Live It Upsmo čuli nebrojeno puta na 90,2 MHz i definitivno zaslužuje titulu jedne od posebnih i upečatljivih pjesama godine na izmaku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije