Fobia i Different Style proslavile rođendane: U Tuzli se rađa elektronska muzika

Radiosarajevo.ba
Fobia i Different Style proslavile rođendane: U Tuzli se rađa elektronska muzika
Fobia i Different Style / Nedim Begić
Već niz godina bosanskohercegovačke organizacije Fobia i Different Style poznate su i priznate po svom radu na popularizaciji elektronske muzike na prostoru BiH.

Upravo prethodnog vikenda, tačnije u subotu 25. februara, ove dvije organizacije proslavile su 17 i 18 godina rada i postojanja fenomenalnom zabavom u prepunom klubu Palma, u matičnoj Tuzli.

"Kakva noć i clubbing u klubu Palma u Tuzli. Tri generacije DJ-eva i publike, ujedinjeni, pod jednim krovom i na jednom danceflooru. Plesalo se u prepunom klubu do ranih jutarnjih sati. Ponosni smo na naše prijatelje koji su stigli iz cijele BiH i našu tuzlansku publiku", istaknuli su iz ove dvije organizacije povodom sjajne proslave

Dodali su i to da je, kako smatraju, potvrđeno da je Tuzla grad u kojem se rađa elektronska muzika.

"U subotu smo se, kao i mnogo puta do sada, na našim zabavama, uvjerili u kvalitet naših DJ-eva i osjetili jedinstvo i ljubav na jednom mjestu. Hvala vam na prelijepoj noći i bezrezervnoj podršci“, zaključuju u saopćenju članovi Fobie i Different Stylea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije