Motori, motori, mootoorii...

Radiosarajevo.ba
Motori, motori, mootoorii...
/ Divlje Jagode: Motori
Nezaboravni refren najbolje hard rock grupe u regiji.

Divlje jagode bili su prva hard rock i heavy metal grupa u bivšoj Jugoslaviji, a osnovao ju je biščanin Sead Zele Lipovača. 

Od 1977 kada je osnovana, kroz grupu su prošli brojni pjevači, između ostalog Toni Janković, Mladen Vojičić Tifa, Alen Islamović, a čak je tokom 1990 u grupi pjevao i Zlatan Stipišić Gibonni.

Zele Lipovača potpisao je mnoge dobre pjesme, a neke od njih danas pjevaju neke nove generacije.

Danas slušamo Motore, hit koji su Divlje jagode izbacili 1982. godine na istoimenom albumu.

Idemo, 120 na sat:

Ukoliko i vi želite da učestvujete u biranju pjesme dana, možete to učiniti vrlo jednostavno: ukoliko imate smartphone i instaliran Viber, kad uđete u  aplikaciju – kliknite u gornjem desnom ćošku na opciju public accounts i u search upišite Radiosarajevo.ba, potom idete na opciju + Follow (http://chats.viber.com/radiosarajevo.ba).

Pored toga što možete i na ovaj način pratiti sadržaj portala Radiosarajevo.ba - ako želite birati pjesmu dana, kad ste na našem Public chatu, u gornjem desnom ćošku imate “chat bubble”: Napišite nam bilo šta (pozdrav) i pokrenite razgovor, ali i anketu za pjesmu dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije