Marko Louis objavio spot za Cveće cafnalo

Radiosarajevo.ba
Marko Louis objavio spot za Cveće cafnalo
Spot za pjesmu CVEĆE CAFNALO, koju je snimio zajedno sa Vlatkom Stefanovskim, je četvrti po redu spot sa novog albuma. Spotom ujedno najavljuje koncerte u Beogradu, Novom Sadu i Sarajevu.

Spot, koji je snimljen u filmskom stilu, posvećen  je borbi protiv nasilja nad ženama, temi koja je vrlo aktuelna u svim društvenim poljima. Marko Louis zajedno sa režiserom Draganom Jerminovim potpisuje scenario za spot a Dragan Jereminov potpisuje režiju, kameru i montažu. U spotu se pojavljuje glumac Dragan Petrović Pele i mlada perspektivna glumica Iva Ilinčić

Kompozicija “Cveće Cafnalo” je inače inspirisana istoimenom Mokranjčevom 12. rukoveti koju je prvobitno obradio Markov otac Ljubiša Stojanović Louis 1985. godine. Marko Louis je prema motivima očeve izvedbe obnovio duh ove pjesme i time produžio njen vjek. Vlatko Stefanovski je svojim gitarskim umijećem i energijom učinio da pjesma dostigne jednu posebnu dimenziju. 

 Ovaj spot ujedno najavljuje početak Markove koncertne turneje pod nazivom “Beskraj Tour by Barcaffe”. Marko prvi put održava solističke koncerte u Beogradu (Dom Omladine Beograda) 30. novembra, u Novom Sadu (Firchie Think Tank Studio) 08. decembra i u Sarajevu (Kriterion) 22. decembra.

“Ne mogu da opišem koliko sam srećan da ću nastupati u ova tri divna grada i pevati pesme sa prethodnog albuma “SHINE ON ME” i sa novog albuma “BESKRAJ”. Slede Podgovrica, Niš, Banja Luka, Zagreb, Ljubljana i više”, kaže Marko Louis. Marko će na svakom koncertu imati goste iznenađenja sa kojima će dijeliti energiju sa publikom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije