Los Unidades & Pharrell Williams feat Jozzy - E-Lo

Radiosarajevo.ba
Los Unidades & Pharrell Williams feat Jozzy - E-Lo
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

U današnjoj RSA Singl premijeri predstavljamo pjesmu E-Lo koja je objavljena 30-og novembra na izdanju  Global Citizen EP 1. Od potpisanih autora prepoznajemo američkog hitmejkera Pharrella WilliamsaJozzy je djevojka koja je pisala pjesme za Beyonce, Chrisa Browna, Pitbulla i jedna je od autora himne posljednjeg FIFA Svjetskog kupa u Rusiji, dok Los Unidades predstavlja nepoznanicu. Sudeći po ColdplayXtra, neoficijelnoj fan platformi britanskih rokera, Los Unidades su Chris MartinJon BucklandGuy Berryman i Will Champion, odnosno dosadašnji Coldplay!

Obzirom na razne izjave koje idu u prilog toj teoriji, muzička javnost je sklona tvrdnji da će ubuduće nastupati isključivo pod novim imenom. Na novom EP-u Los Unidades učestvuju sa još dvije pjesme u kojima sarađuju sa duom StargateDavidom GuettomStormzyem, a tu su još, Tiwa SavageWizkidDanny OceanJess Kent i Cassper Nyovest.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije