Elton John & Taron Egerton - (I'm Gonna) Love Me Again

Radiosarajevo.ba
Elton John & Taron Egerton - (I'm Gonna) Love Me Again
EPA / Elton John
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Rocketman je biografska drama bazirana na životu muzičara Eltona Johna. Film koji bi trebao biti objavljen 24. maja 2019. godine govori o mladosti ove velike britanske i svijetske zvijezde, danima provedenim u Royal Academy of Music i muzičkom partnerstvu sa Berniem Taupinom, kojeg glumi Jamie Bell. Zadatak da glumi Eltona Johna dobio je 29-godišnji britanski glumac i muzičar Taron Egerton koji se proslavio ulogama u britanskoj seriji The Smoke i akcijskoj komediji Kingsman: The Secret Service iz 2014-te, kao i nastavku iz 2017-te godine.

Soundtrack filma sadrži 21 hit 72-godišnjeg britanskog pijaniste i kompozitora, iz njegove 57-godišnje muzičke karijere, koje na soundtracku pjeva Taron Egerton. Posljednja, 22-ga pjesma je (I'm Gonna) Love Me Again, nova pjesma slavnog dua Elton-Bernie i jedina na soundtracku u kojoj se glasom, pored Egertona, pojavljuje i Sir Elton John.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije