Coldplay - Viva La Vida (Live In Buenos Aires)

Radiosarajevo.ba
Coldplay - Viva La Vida (Live In Buenos Aires)
0 / Coldplay
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Britanske rock zvijezde Coldplay obilježavaju 20 godina postojanja sa novim izdanjem koje se sprema za 7. decembar 2018. godine. U pitanju je “the Butterfly Package“ u kojem se nalazi živi album, koncertni film i dokumentarni film. Živi album je zapravo Live in Buenos Aires, snimljen 15. novembra 2017. godine, i to će biti njihov prvi živi audio zapis koji će biti objavljen u cjelosti (24. pjesme).

Film Live in Sao Paulo je sastavljen od materijala snimljenog 8. novembra 2017. godine, na koncertu koji je bio djelom velike turneje na kojoj su svirali ukupno za 5,5 miliona posjetilaca. A Head Full of Dreams je naslov dokumentarnog filma koji je obuhvatio posljednih 20. godina vrlo bogate muzičke karijere. U prilogu pogledajte djelić atmosfere iz Sao Paula uz izvedbu pjesme Viva La Vida, a u sklopu RSA Singl premijere na 90.2 MHz, poslušajte istu pjesmu, ali sa koncerta iz Buenos Airesa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije