Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss

Radiosarajevo.ba
Calvin Harris & Dua Lipa - One Kiss
0 / Dua Lipa & Calvin Harris
U posljednjoj sedmici 2018-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Calvin Harris Dua Lipa su dvoje ljudi koji vrlo dobro znaju kako funkcioniše globalna pop mašina. Harris je već pet godina najplaćeniji DJ a Lipa, mlada engleska pop zvijezda, koja je imala fantastičnu 2017. godinu u kojoj je poharala Europu i tražila put da isto učini i sa druge strane Atlantika. Sam spoj ovo dvoje muzičara u tom trenutku garantovao je vrhove top ljestvica i veliki profit. Pjesmu su napravili u Harissovom domu uz šoljicu čaja a interesantno je da je škot sa prebivalištem u Los Angelesu prvi put radio pjesmu bez pomoći audio inžinjera. Njegov šesti studijski album označava povratak disco i house zvuku koji je najavio singlom One Kiss. U sklopu RSA Singl Premijere pjesmu smo predstavili početkom aprila mjeseca, tokom kojeg je bila na prvim mjestima većine top ljestvica širom svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije