Billie Eilish - Bad Guy

Radiosarajevo.ba
Billie Eilish - Bad Guy
0 / Billie Eilish

Svaki radni dan na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz, u 9:30 i 15:30 sati imamo premijeru jednog novog singla. Posljednjih dana 2019-te godine podsjećamo na neke od najpopularnijih singlova koje smo slušali na Radio Sarajevu, u okviru RSA Singl premijera.

Ono u čemu se slaže većina muzičkih urednika i muzičke kritike je da je pjesma Bad Guy, ako pokušamo svesti godinu na jednu pjesmu, upravo ta po kojoj ćemo se prisjećati 2019-te godine. Billie Eilish je djevojka koja je 18-og decembra napunila 18. godina a pjesme koje potpisuje od 2015. godine su produkcijsko dijelo njenog starijeg brata Finneasa O'Connella. Sve što su uradili u protekle četiri godine je nastalo u njenom domu u Los Angelesu, gdje i dalje skromno živi sa roditeljima. Bad Guy  je pjesma koja je objavljena 29-og marta 2019. godine, kao peti singl sa njenog albuma When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, koji je predstavljen isti dan. Samo na YouTube-u Bad Guy je u proteklih devet mjeseci skupila oko 700 miliona pregleda.

Sretna Nova godina! RSA Singl premijere se vraćaju na 90,2 i radiosarajevo.ba 6. januara 2020-te godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije