Avicii feat. Aloe Blacc – SOS

Radiosarajevo.ba
Avicii feat. Aloe Blacc – SOS
Piece of Magic / DJ Avici
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Aviciijev prvi posthumni singl SOS je objavljen 10. aprila 2019. godine. U pjesmi se pojavljuje Aloe Blacc koji je pjevao i u pjesmi Wake Me Up, velikom hitu preminulog DJ-a iz 2013. godine. Singl će se naći na Aviciijevom albumu TIM koji će biti objavljen 6. juna a sav prihod će biti doniran tek pokrenutoj neprofitnoj Tim Bergling Fondaciji koja je posvećena mentalnom zdravlju i prevenciji samoubistava.

U jednom nedavnom intervjuu Aviciijev tim je kazao da je 75-80% pjesama bilo dovršeno kada je producent i DJ Avicii izvršio samoubistvo u Muscatu, Oman, prošlog aprila. Veliki broj stalnih saradnika je pomogao pri kompletiranju albuma, uključujući Albina Nedlera i Kristoffera Fogelmarka. Video je sastavljen od mnogobrojnih poruka koje su njegovi fanovi ostavljali na zvaničnoj web stranici avicii.com a pjesma sadrži sempl iz pjesme No Scrubs sastava TLC.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije