Anderson.Paak feat Kendrick Lamar - Tints

Radiosarajevo.ba
Anderson.Paak feat Kendrick Lamar - Tints
0 / Anderson .Paak
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Nakon prošlomjesečne najave, 4. oktobra je objavljena pjesma Tints koju potpisuju Anderson .Paak i Kendrick Lamar. U intervjuu za Beats 1. Paak je kazao: “Lamar je najskromniji, najnesebičniji, najtalentovaniji mladi gospodin kojeg sam ikada upoznao. Nekim ljudima možete vjerovati da će poslani materijal (dijelove pjesme) završiti i da kada ga pošalju nazad neće biti ništa manje od fantastičan, znao sam da je on jedan od takvih.

Ranije ove godine Lamar je udružio .Paaka sa Ab-Soulom i Jamesom Blakeom, a njihov rad je rezultirao pjesmom Bloody Waters koja je završila na soundtracku za film Black Panther: The AlbumTints je prvi oficijelni singl sa .Paakovog nadolazećeg albuma Oxnard, koji će biti objavljen za Dr Dreov Aftermath Entertainment, 16-og novembra. Nešto ranije, 31. oktobra Anderson .Paak će zajedno sa imenima kao što su Chance the Rapper,  John MayerMiguelSchoolboy Q,, SZATy Dolla $ign i drugim, u The Greek Teatru u L.A., održati koncert u čast preminulog prijatelja i kolege Mac Millera.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije