Zbog toga kako je zaprosio djevojku prozvali ga psihopatom

Radiosarajevo.ba
Zbog toga kako je zaprosio djevojku prozvali ga psihopatom
Youtube/Screenshot / Ilustracija

Iako većina mladoženja za svoje buduće supruge žele pripremiti što originalniju prosidbu, uobičajeno je da ih dočekaju u nekom romantičnom okruženju koje uključuje cvijeće, svijeće ili zalazak sunca, no ne i ovaj mladoženja.

On je svojoj djevojci pripremio prosidbu koju vjerovatno nikad u životu neće zaboraviti.

Snimka nastala u Rusiji pokazuje kako je organizirao napad s "otmičarima" koji su nosili maske na licu, te buduću mladenku izvukli iz automobila i bacili je na haubu derući se na nju i prijeteći joj pištoljem.

Čini se da mu to nije puno zamjerila jer je, kad joj je postalo jasno da je niko neće ubiti i kad je njen dragi kleknuo na jedno koljeno i pokazao joj prsten, počela oduševljeno vikati i skakati.

Snimka se brzo pojavila na društvenim mrežama uz komentar: "Ovo je ludo čak i za ruske standarde."

"Psihopat", "Najgora prosidba ikad", "Moja cura bi me nokautirala da sam ovo izveo", "Jeziv je, ima potrebu kontrolirati je i prodaje nasilje pod prijetnjom oružja kao romantiku. Sve znakovi budućeg zlostavljača", "Pa se ti usudi reći ne", bili su neki od komentara.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije