Vidoviti Zlatan Ibrahimović: Ja sam najbolji nogometaš u univerzumu

Radiosarajevo.ba
Vidoviti Zlatan Ibrahimović: Ja sam najbolji nogometaš u univerzumu
Foto: Screenshot / Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović svakodnevno iznenađuje svoje fanove novim skečevima i snimcima, a ovog puta okušao se i u ulozi vidovnjaka.

Naime, gostujući u emisiji The Late Late Show s Jamesom Cordenom Zlatan je, u svom stilu, dao nekoliko brutalno iskrenih odgovora.

Kako pišu britanski mediji, Ibrahimović je za sebe kazao da je "najbolji nogometaš u univerzumu", a također je istaknuo da je bez konkurencije kada je riječ o prociranju budućnosti i radu na višestrukim zadacima.

U snimljenom skeču Corden je morao ubacivati jedan dolar da bi saznao sudbinu od Ibrahimovića.

Na kraju Šveđanin nije odgovorio na posljednje pitanje i Corden je pokušao dati sav novac koji je imao u novčaniku da bi "probudio" bivšeg napadača Manchester Uniteda i dobio odgovor, ali bezuspješno.

Vrhunac skeča dolazi u trenutku kada se Corden okreće i odlazi od Ibrahimovića, a on se momentalno budi i s osmijehom na licu broji novac koji je "zaradio", uz riječi: "Ovo je lako, Zlatan uvijek pobjeđuje."

Ibrahimović je nedavno potpisao ugovor s LA Galaxyjem nakon što je zvanično napustio United, a nedavno je i zvanično potvrdio da neće igrati na Svjetskom prvenstvu i da je ostao pri svojoj odluci s Europskog prvenstva 2016. godine da se povlači iz reprezentacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije