Video: Skočio sa 11. sprata kruzera, tri dana nije mogao hodati

Radiosarajevo.ba
Video: Skočio sa 11. sprata kruzera, tri dana nije mogao hodati
Nick Naidev (27) iz Washingtona htio je svojih 5 minuta slave, pa je mislio da je pametno da skoči sa 11. sprata kruzera tokom krstarenja na Bahamima.

Iako su svjedoci rekli da je posijle izlaska iz vode jedva hodao, nije zadobio ozbiljne povrede, što je prava sreća. On je skočio sa visine više od 30 metara dok je kruzer bio u luci.

Snimak njegovog skoka se proširio internetom, ali je Najdev izbačen sa kruzera poslije ovog nepromišljenog poteza i morao je da kupi avionsku kartu nazad do SAD.

Mali čamac ga je pokupio iz vode, a onda su mu na kruzeru rekli da pokupi svoje stvari i ode.

"Mislim da sam i dalje bio pijan od prethodnog dana. Kada sam se probudio, riješio sam da skočim. Poslije toga nisam mogao tri dana da hodam, sve me je boljelo. Nadam se da ovo neće inspirisati druge da urade nešto slično, ovo je veoma opasno", rekao je.

Kompanija zadužena za krstarenja, u čijem vlasništvu je i kruzer sa kojeg je Nidev skočio, doživotno je zabranila njemu i njegovim prijateljima da putuju sa njima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije