Uznemirujući snimak: Tinejdžer udarcem pesnicom usmrtio 40-godišnjaka

Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak: Tinejdžer udarcem pesnicom usmrtio 40-godišnjaka
Korisnici društvenih mreža ostali su užasnuti nakon što je prije nekoliko dana objavljena snimka šesnaestogodišnjeg Connora Stuarta, koji je jednim udarcem ubio 47-godišnjaka na ulici.

Njegovi prijatelji snimali su mobilnim telefonima svađu Stuarta i Michaela Roudsa, koju je 47-godišnjak pokušao izbjeći. Ipak, Stuart je bio uporan, te je vrlo brzo prišao starijem muškarcu i udario ga pesnicom u glavu, prenosi Mirror.

Ova snimka prikazana je na suđenju šestogodišnjaku, jer je Rouds nakon udarca pao na trotoar, a do dolaska hitne pomoći preminuo je od zadobijenih povreda.

Tinejdžer je nakon ovog događaja pobjegao, a na snimcima su se mogli čuti glasovi koji govore "o ne, on krvari" i "ubio si ga".

Mladić se na sudu pravdao da je Roudsa, koji je bio ovisnik o narkoticima, udario u samoodbrani, ali na kraju je pokazao emocije i pokajao se, te je dosuđeno da će u popravnom domu provesti tri godine.

Mirror je uspio doći u posjed stravičnog snimka i objaviti ga na internetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije