Uznemirujuće: Frizer izboden nasmrt zbog "loše frizure"

Radiosarajevo.ba
Uznemirujuće: Frizer izboden nasmrt zbog "loše frizure"
Muškarac iz Uzbekistana koji je u Moskvi radio kao frizer izboden je nasmrt zato što mušterija posle šišanja nije bila zadovoljna frizurom, javlja Russia Today.

Napadač je uhapšen, a snimak ubistva objavljen je na društvenim mrežama i izazvao je veliku buru u Rusiji.

Ubijeni muškarac identifikovan je kao 24-godišnji Dastan Adekanov iz Uzbekistana. Beljakov je naveo da je sukob počeo nakon što je Adekanov u četvrtak ošišao jednog muškarca i naplatio mu 200 rubalja što je, kako se navodi, niska cijena za moskovske standarde.

Međutim, muškarac je navodno bio nezadovoljan svojom frizurom, pa se u petak vratio da se žali. Osoblje je pokušalo da ga smiri i popravi mu frizuru, ali se njemu nije svidjela nijedna opcija.

Nekoliko trenutaka kasnije muškarac je Dastana Adekanova izvukao na ulicu.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako mladića u crnoj jakni (Adekanova) juri muškarac u sivo-žutoj majici dok u rukama nosi oštar predmet. Muškarac potom Adekanova izbode nekoliko puta, dok prolaznici stoje i gledaju, ali ne reaguju. Adekanov potom padne i više se ne pomjera. RT ističe da je Adekanov preminuo prije nego što je stigla Hitna pomoć.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije