"U ludnicu vas vodilo": Banjalučki biznismen zaplivao na tek otvorenom kružnom toku

Radiosarajevo.ba
"U ludnicu vas vodilo": Banjalučki biznismen zaplivao na tek otvorenom kružnom toku

Banjalučanin Igor Kremenović postao je poznat bh. javnosti nakon što je u oktobru prošle godine bio prisiljen zatvoriti firmu zbog odlaska radnika u Njemačku.

Kremenović: Radnici su nam otišli u Njemačku, morao sam zatvoriti firmu

Od tada je žitelj naselja Lauš na društvenim mrežama postao žestok kritičar banjalučkih gradskih vlasti, posebno njihovih infrastrukturnih projekata.

Prije sedam dana Kremenović je pisao o ceremoniji otvaranja kružnog toka na Laušu ismijavajući gradonačelnika Igora Radojičića, a to je bio uvod u ono što se na istom mjestu desilo danas.

Banja Luku su pogodile obilne padavine koje su kružni tok na Laušu pretvorile u bazen. Kremenović je iskoristio priliku i zaplivao na tek otvorenom kružnom toku. Nakon što je "isplivao", uputio je sočne psovke gradskim ocima i napisao oštru poruku na Facebooku.

"Kružni tok od 650.000 KM, prije 7 dana slikan kao Naomi Kembel, danas potopljen kao Doboj. Bravoooo za ljude koji nas vode, u ludnicu vas vodilo dabogda. Hoće doći zvaničnici i sad da okupe narod pa daju izjave?", napisao je Kremenović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije