Teoretičari zavjera u "panici": Šta se to dogodilo ovom policajcu

Radiosarajevo.ba
Teoretičari zavjera u "panici": Šta se to dogodilo ovom policajcu
PrtScr / ...

Slavni kanal teoretičara zavjere UFO Today objavio je video koji, kako tvrde, dokazuje da je teleportacija moguća...

Video je, napisali su, objavila osoba na dark webu (mračni kutak interneta, leglo nezamislivih luđaka i zločinaca) koja ga je uzela iz Pentagona.

Ista osoba je navodno objavila i nekoliko drugih dokumenata koji "sa sigurnošću dokazuju" (huh...) da je osoba imala pristup tajnim podacima u Pentagonu (zgrada u kojoj je smješteno Ministarstvo odbrane SAD-a, op.pr.).

Ukratko, na snimku vidimo kako policajac u SAD-u zaustavlja vozilo u pokretu, prilazi vozaču, gleda ga vrlo čudno i u sljedećem trenutku puf! - nestaje u oblaku svjetla, a na zemlji ostaje odjeća iz koje izlazi dim.

Pojedini komentatori napisali su kako će ovaj video promijeniti sve (?!) - isto su napisali i ljudi koji postavljaju videa na kanal UFO Today, drugi su se upitali zašto misle da su vanzemaljci, a ne neko supernapredno oružje, dok su se treći dobro nasmijali kazavši da video čak nije ni editovan kako treba.

Uglavnom, pogledajte pa prosudite sami:

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije