Svi u glas sa Sejom Sexonom: Bože, kako neki mogu gore, a ja i Žuga ni na more

Radiosarajevo.ba
Svi u glas sa Sejom Sexonom: Bože, kako neki mogu gore, a ja i Žuga ni na more
PrtScr / Publika oduševljena u Skenderiji

"I dok su Pišonju nosili u hitnu, on ugleda mjesec iznad sebe i reče, Bože, kako neki mogu gore, a ja i Žuga ni na more. Poslije toga je pao u nesvjest i više nije mogao ćuti, kako se još dugo na nebu, smijao mjesec žuti"... pjevala je publika zajedno u glas sa Sejom Sexonom, frontmenom grupe Zabranjeno pušenje na sinoćnjem spektakularnom koncertu u Skenderiji.

 

Zabranjeno pušenje sinoć je u prepunoj Skenderiji posjetitelje diglo iznad zagađenje koje je poklopilo Sarajevo. Hit za hitom iz karijere duže od 30 godina doveo je atmosferu do usijanja.

Publika od 7 do 77 godina je skakala u ritmu poznatih pjesama. Koncert je svojevrstan poklon grupe i Centra Skenderija, tako da je ulaz bio besplatan.

Uz dozu humorističnih, zanimljivih interpretacija i odlične interakcije s publikom, Zabranjeno pušenje još jednom je opravdalo popularnost na muzičkoj sceni u Bosni i Hercegovini i regionu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije