Šok na aerodromu: Kamere snimile ženu kako ostavlja bebu u zahodu

Radiosarajevo.ba
Šok na aerodromu: Kamere snimile ženu kako ostavlja bebu u zahodu

Dramatične scene na aerodromu u američkom gradu Tucsonu 14. januara ove godine snimile nadzorne kamere. Snimljena je jedna žena kako ostavlja novorođenče na stoliću u zahodu

Sablasni video objavile su upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, nadajući se kako će neko prepoznati majku i prijaviti je policiji, prenosi Radar Online.

Pretpostavlja se da je žena rodila u jednoj od zgrada aerodroma, nakon čega je bebu zamotala u dekicu te je odnijela i ostavila u zahodu. Pronađeno i pismo koje je majka napisala

"Molim vas, pomozite mi... Moja mama nije ni znala da je trudna... Nije sposobna brinuti se za mene. Molim vas, predajte me nadležnim vlastima, neka mi pronađu dobar dom...Želim mu sve najbolje, a to definitivno nisam ja... Oprostite mi, preklinjem vas", stoji u pismu.

Novorođenče je pronašao zaposlenik aerodroma. Dijete je odmah predano centru za socijalnu zaštitu. Policija i  intenzivno traga za majkom kojoj će se suditi za napuštanje djeteta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije