Snimio je prečudan prizor u prodavnici: Glavni akter je, naravno, mačka

Radiosarajevo.ba
Snimio je prečudan prizor u prodavnici: Glavni akter je, naravno, mačka
Foto: Screenshot / Maca je uživala u svježoj brokuli

Da, mačke i psi pojest će slasno meso s vašeg tanjira ako ih ostavite same i na trenutak. Naravno, postoje ljubimci koji su izbirljivi i koji će pobjeći od sadržaja vašeg tanjira, ali većina ih ne odbija dodatni besplatni obrok.

No nekada ljubimci idu korak dalje i pokazuju nam koliko mogu biti čudni, baš kao i mi ljudi. Maca iz supermarketa jedna je od takvih ljubimaca, prenosi Index.hr.

Kada su je dvojica prijatelja ugledala na odjelu voća i povrća, začudili su se i morali su je snimiti. Maca je uživala u svježoj brokuli, a njima nije bilo jasno kako se našla tu i zašto nije otišla na odjel s ribom. Ne znamo ni mi, no znamo da je ovaj prizor nešto što vrijedi pogledati.

Neki su se ljudi uznemirili kada su vidjeli da su pustili mačku da jede brokulu koju će netko kasnije odnijeti kući, no ostatak ekipe rekao je da će se brokula ionako oprati i skuhati te da nema razloga za brigu.

Video koji je nasmijao, ali i posvađao ljude, možete vidjeti u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije