Snimak razljutio sve: Bebi u bolnici zalijepili cuclu ljepljivom trakom

Radiosarajevo.ba
Snimak razljutio sve: Bebi u bolnici zalijepili cuclu ljepljivom trakom
PrtScr / ...

Snimka, koju je snimila jedna majka u dječjoj bolnici u ruskom Nazranu, razljutila je sve koji su je vidjeli.

Prerano rođena beba u septembru zadržana je u bolnici u Nazranu, a ono što je mnoge naljutilo jest odnos medicinskog osoblja prema djeci, piše Daily Mail.

Iako su majke obično s bebama, ova majka je nakon nekog vremena otišla kući kako bi kratko provela vrijeme sa svojom drugom djecom. Kada se vratila u bolnicu bila je zgrožena onim što je vidjela. Njena beba nervozno je vrtila glavom lijevo desno i plakala, a u ustima je imala dudu koju su joj preko obraza zalijepili ljepljivom trakom kako ne bi ispala.

"Dijete je u krevetiću u hladnoj sobi, bez uključenog grijanja. I to se događa kada njegova majka nije tu. Zalijepili su mu dudu preko usta iako dijete ima problema s plućima"

Majka je snimku objavila na internetu, a nije dugo trebalo da se oglase i druge majke koje su iznijele svoja loša iskustva.

Policija je otvorila istragu o cijelom slučaju, a iz bolnice tvrde kako ni doktori ni sestre nisu djetetu zalijepili traku preko lica, piše Vecernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije