Snimak koji će smekšati srca: 16-mjesečna Lucy i "napad" sedam štenaca

Radiosarajevo.ba
Snimak koji će smekšati srca: 16-mjesečna Lucy i "napad" sedam štenaca
Snimak je nastao u britanskom Hartlepoolu, u domu porodice Raper. Neil i Natalie Raper imaju četvero djece, a najmlađa je 16-mjesečna Lucy.

Dodatnu radost u život vesele šesteročlane porodice donio je njihov ljubimac – ženka Bordoške doge koja je okotila sedam štenaca.

Psići nalikuju jedan drugom kao "jaje jajetu" pa su im Raperovi dali imena vođeni kultnim filmom Quentina Tarantina - Reservoir Dogs: Mister Red, Mister Green, Miss Pink, Mister Black, Mister Blue, Miss Yellow i Miss Violet.

Najviše vremena sa štencima provodi Lucy, praćena budnim okom mame Natalie. Ovih dana je Natalie snimila urnebesni klip s kćerkom i štencima.

Lucy se igrala sa svojim ljubimcima, ali zaboravila da u ruci ima kolač. U želji da se domognu kolača psići su je "oborili", ali se Lucy nije dala...

Za svaki slučaj, mama Natalie je dušebrižnicima poručila da je "napad" štenaca Bordoške doge prošao bez posljedica, te da Lucy svakodnevno uživa u igri s njima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije