Silva otkrio kako je Ibrahimović ubacio Gattusa u kantu za smeće

Radiosarajevo.ba
Silva otkrio kako je Ibrahimović ubacio Gattusa u kantu za smeće
Foto: EPA-EFE / Gennaro Gattuso i Zlatan Ibrahimović

Na kanalima društvenim mreža uvijek se može naći zanimljivih snimaka. Portal Oh My Goal, koiji ima više od 9 miliona pratitelja na Facebooku uvijek podijeli zanimljiv video. 

Danas je izbor pao na Zlatana Ibrahimovića i priču o njegovom sukobu sa Gennarom Gattusom, koji odneavno s klupe vodi Napoli. 

Nogometaš PSG-a Thiago Silva još ranije je otkrio javnosti anegdotu iz vremena kada je Ibrahimović nosio dres Milana u periodu od 2010. do 2012. godine.

"Jednom na treningu Gattuso je počeo zadirkivati Zlatana. Cijelo jutro Zlatan je bio meta njegovih šala. Ibra je samo šutio. Tačnije, smišljao je kako da mu se osveti", rekao je Silva i dodao:

"Poslije smo otišli u svlačionicu. Sjedili su jedan pored drugog. Zlatan je bio miran, a onda je munjevito ugrabio Gennara i naglavačke ga ubacio u kantu za smeće koja je stajala pored."

Silva je rekao da se Gattuso nije mogao izvuči iz kante nekoliko sekundi.

"Samo je mahao nogama. U svlačionici je nastala ludnica. Počeli smo vrištati od smijeha, dok je Gennaro pokušavao da se izvuče. Kunem se, smijao sam se tome sedam dana", dodao je Brazilac.

 Pogledajte video:  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije