Reditelj s Novog Zelanda je apsolutni hit: Pogledajte šta je uradio sa Oskarom

Radiosarajevo.ba
Reditelj s Novog Zelanda je apsolutni hit: Pogledajte šta je uradio sa Oskarom
Printscreen / Taiki Waititi

Kao i svake godine i ovogodišnja dodjela Oskara donijela je niz zanimljivih scena. Jednu je snimila glumica Brie Larson.

Ona je u kadru svog objektiva držala reditelja s Novog Zelanda Taikija Waititija. Reditelj filma "Jojo Rabbit" postao je viralni hit nakon što je osvojio Oskara za najbolji adaptirani scenarij. 

Parazit osvojio Oscara za najbolji film: Phoenix najbolji glumac

Iako se svi obožavaju pretvarati kao da su Oscari postali nebitna dodjela koja nije mjerilo za ono što je bitno i uistinu kvalitetno, činjenica jest da niti jedna druga dodjela filmskih nagrada nije ni približno bitna niti bolja u izboru onoga što se isplati pogledati.

Larson je snimila Waititija kako pokušava ugurati zlatni kipić ispod sjedišta ispred sebe kako ga ne bi morao držati u rukama.

Waititi je Oskara pod stolicu stavio dok su na pozornici bili glumica Salma Hayek i glumac Oscar Isaac uručivali Oscara za montažu zvuka.

Sve što trebate znati o Parazitu - filmu koji je ušao u historiju Oscara

Najveći pobjednik sinoćnje dodjele Oscara nije bio film u kojem možete vidjeti psihopatskog klovna niti trbušnjake Brada Pitta. Upoznajte Parazita , taj hrabar, prigušen i divljački, uznemirujući društveni južnokorejski triler koji je postao prvi međunarodni dugometražni film, koji nije na engleskom jeziku, a koji je osvojio najprestižniji kipić na dodjeli nagrada Američke akademije filmskih umjetnosti i nauke.

Snimku je objavila na svom Instagram storyju i nastao je apsolutni hit od snimka, a Waititi je pobrao simpatije mnogih.

Inače, Larson i Waititi zajedno su radili na nadolazećem filmu "Thor: Ljubav i grmljavina".

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije