Probala je „skinuti“ mamu s hit snimke: Nije se proslavila

Radiosarajevo.ba
Probala je „skinuti“ mamu s hit snimke: Nije se proslavila
Foto: Instagram / Snimka influencerice Anne Kanyuk

Snimka influencerice Anne Kanyuk koja s bebom u ruci ispruži nogu i s lakoćom zatvara prtljažnik petom, postala je hit na društvenim mrežama.

U istom se okušala nekad najuspješnija manekenka Ljupka Gojić (37) i pokušala skinuti influencericu, ali čini se da joj to baš i nije pošlo za rukom. Najprije se namučila dok je jednom rukom donekle uspjela rasklopiti kolica, a zatim je prtljažnik ipak morala zatvoriti rukom jer ni iz dva pokušaja nogom nije uspjela dosegnuti vrh poklopca.



Njena kćer koju je držala u drugoj ruci svemu se smijala.

„Zašto tebi sve mora biti teže i zašto se tvoja djeca već sad sprdaju s tobom? I zašto su ti se noge skratile? Je li u redu da ovo montira i napiše jedna mama i beba?“, napisala je Ljupka uz video koji je objavila na Instagramu.

Video je u samo tri sata pregledalo više od 23 hiljade ljudi, a mnoge su joj slavne Hrvatice komentirale kako ih je njen neuspjeli pokušaj dobro nasmijalo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije