Poznati bloger besplatno ponudio turistima svoj stan u Palestini

Radiosarajevo.ba
Poznati bloger besplatno ponudio turistima svoj stan u Palestini
Foto: Pinterest / Grad Rawabi u kojem je Nasov stan
Slavni svjetski bloger Nas, kojeg prati više od 6,3 miliona ljudi širom svijeta na kanalu Nas Daily, začudio je svoje fanove nakon što je objavio da, potpuno besplatno, iznajmljuje stan usred Palestine.

Naime, on je pokrenuo jedan svojevrstan projekt kako bi u Palestinu doveo turiste koji bi sami posvjedočili životu tamo, a cijeli projekt pojasnio je u kratkom snimku, kakve objavljuje svaki dan.

"Ovo je ključ za apartman u Palestini, sa strujom, vodom i namještajem, ali bez stanovnika. Zato što je ovaj ključ za vas koji želite posjetiti Palestinu i ostati u mom stanu koliko god želite, bez najamnine", istaknuo je Nas.

On je prije tri mjeseca kupio ovaj stan u prvom ikada urbanistički planiranom gradu u Palestini - Rawabiju, ali ne kako bi stanovao u njemu.

"Umjesto da stanujem tu, želio sam ovaj stan pokloniti svima vama besplatno, kako biste odsjeli tu i sami vidjeli Palestinu. Nakon nekoliko mjeseci priprema on je konačno spreman i planiram isto učiniti u Izraelu. Želja mi je da ovim projektom pokušam dovesti vas u Palestinu i Izrael, kako biste sami upoznali ljude koji žive tamo", zaključio je Nas.

A kako izgleda besplatan i potpuno moderno opremljen stan usred Palestine pogledajte u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije