Poruka jedne mame postala viralni hit: Ovo je tamna strana roditeljstva

Radiosarajevo.ba
Poruka jedne mame postala viralni hit: Ovo je tamna strana roditeljstva
Sarah Van Sickle, majka iz Tennesseea, zna kako je nerealno da se žene ponašaju kao da je sve kao iz bajke sve vrijeme.

Odlučila je tačno pokazati koliko je zastrašujuće podizanje malog djeteta nakon niza dječjih ispada bijesa i napetosti cijeli dan koje su je gotovo gurnule preko ruba.

U viralnom Instagram videu, Sarah je tačno objasnila zašto nema koristi pretvarati se da je sve savršeno sve vrijeme kada vaše dijete "vrišti zadnjih 40 minuta" i "ima modrice na glavi" od lupanja glavom u zemlju.

"Mentalno i emocionalno sam iscijeđena. Osjećam se kao neuspješna mama. Osjećam se zbunjeno i potpuno neupućeno zašto moje dijete ima najgore ispade bijesa na svijetu i to bez razloga. Osjećam se krivom jer vičem na njega i još gore jer se želim zavući u rupu i ne izlaziti iz nje.", kazala je.

"Ovo je realan život. Ovo je tamna strana roditeljstva o kojoj vam ne govore u knjigama. Nismo savršeni. Nisu niti naša djeca. Slomit ćemo se. Plakati. Bit ćemo frustirani. Izgubit ćemo živce. Treba nam pomoć.", dodala je u svom emotivnom videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije