Policija ispalila 20 metaka na osumnjičenog za pljačku, kamera sve snimila

Radiosarajevo.ba
Policija ispalila 20 metaka na osumnjičenog za pljačku, kamera sve snimila
Foto: Screenshot / Potjera za osumnjičenim
Demonjihea Jordan iz Jeffersonvillea preminuo je u utorak nakon višestrukih rana nanesenih vatrenim oružjem od tri policajca i jednog detektiva.

Kamera koja se nalazi na uniformama policajaca zabilježila je pucnjavu, a u 21-godišnjaka osumnjičenog za provalu ispaljeno je više od 20 metaka. Na snimku se vidi potjera za mladićem i trenutak kada je osumnjičeni pada na zemlju. 

Na jednom snimku vidi se policajac koji je vozio automobil kako u jednom trenutku s obje ruke pet puta puca u osumnjičenog. Kada ga je policija opkolila čuje se jedan policajac koji pita gdje je osumnjičeni pogođen, a drugi mu odgovara.

"Svugdje, naprijed, nazad, u ruke."

Policija je odgovorila na poziv u kojem je rečeno da naouružani muškarac bježi s mjesta provale, a iz policije ističu kako je muškarac prvi otvorio vatru. Na snimku se taj trenutak ne vidi, ali može se vidjeti pištolj pored muškarca u trenutku kada mu je policija prišla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije