Svađa zvijezde Engleske s osobljem hotela: Rat na recepciji zbog 6.600 KM

Radiosarajevo.ba
Svađa zvijezde Engleske s osobljem hotela: Rat na recepciji zbog 6.600 KM
PrtScr / Svađa Dele Allija s osobljem recepcije hotela u Londonu

U britanskoj sportskoj javnosti pojavio se video na kojem je napadač Tottenhama Dele Alli u svađi s osobljem hotela The May Fair u Londonu, jutro poslije velike pobjede Engleske nad Hrvatskom (2:1), s kojom su nogometaši Gordi Aldiona zauzeli prvo mjesto u svojoj grupi Divizije A Lige nacija. 

Na snimci je prikazano kako se Dele Alli svađa sa osobljem na recepciji ovog hotela, a sve iz razloga što je dobio daleko manju sobu od one koju je platio.

"Zar mislite da ću ja trpjeti ova sranja za 14.000 funti? Šta ste uradili za mene", grmio je Dele Alli koji je bio u društvu reprezentativca Rossa Barkleyja.

Problem je nastao, jer osoblje hotela nije ispunilo želje nogometaša Tottenhama da dobije penthaouse, kako bi se u njega smjestilo više osoba.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dele (@dele) on

Navodno, problem je ispao u 3.000 funti (oko 6.600 KM), piše The Sun

Incident u holu ovog hotela snimio je jedan navijač, koji je kasnije optužen da je fan Arsenala i da je na sve načine želio Dele Allija, koji je nogometaš Tottenhama, predstaviti u negativnom izdanju. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije