Pas je provalio svoj kavez kako bi utješio štence koji su plakali

Radiosarajevo.ba
Pas je provalio svoj kavez kako bi utješio štence koji su plakali
Foto: Screenshot / Situacija se dogodila u skloništu Barker's Pet Motel

Niko ne može zamijeniti majku, no ova priča će vas sve raznježiti.

U lokalno sklonište Barker's Pet Motel su stigla dva mala šteneta Kari i Hannah. Svi su odmah zavoljeli male privremene goste, ali oni su bili neutješni i čitavo vrijeme su plakali.

Preko puta njih u kavezu se nalazila kujica australskog ovčara Maggie koju su kamere snimile kako provaljuje iz svog kaveza kako bi se približila štencima i pružila im malo utjehe. Vlasnica motela Sandy Alred je gledala preko kamere dirljivu situaciju koja se odvijala.

Maggie se približila kavezu u kojem su se nalazili uplakani i uplašeni štenci, pružala im je svoje šapice i lizala im njuškice kako bi ih utješila. Sandy je odlučila krenuti nazad u motel, gdje ju je dočekala Maggie koja ju je odmah odvela do štenaca, a Sandy je znala što treba napraviti.

Otvorila je kavez i pustila Maggie unutra. Svi troje su počeli veseli mahati repićima, plač je prestao, a kada se sve smirilo, stisnuli su se i mirno zaspali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije