Otac mađioničar oduševio svijet: Prepolovio bebu u kući pomoću knjiga

Radiosarajevo.ba
Otac mađioničar oduševio svijet: Prepolovio bebu u kući pomoću knjiga
Nevjerojatan mađioničarski trik, tijekom kojeg je otac doslovno "podijelio" svoju kćerku na dva dijela uz pomoć knjiga, izazvao je veliku raspravu na društvenim mrežama i zapanjeni gledatelji pitali su se "kako je to učinio".

Amerikanac Justin Flom podijelio je na Facebooku video na kojem se vidi beba Haven koju je, kako se čini, podijelio na dva dijela dok je mirno ležala na krevetu i pomjerala ruke i noge, prenosi Daily Mail.

Video je vrlo brzo prikupio više od 140 miliona pregleda. Jedna od popularnijih teorija ističe da je uz pomoć ogledala "sakrio" pravo tijelo.

U videu se Justin prišuljao Haven koja je spavala na stolu. Sjeo je pored nje i s dvije knjige je "podijelio" od trupa na dolje. Djevojčica se zatim probudila i znatiželjno pogledala oca, prije nego što ju je ponovo sastavio. Haven nije povrijeđena tijekom izvođenja trika, a čak se i smijala.

Još jedna teorija korisnika društvenih mreža je da je ispod stola druga pregrada u kojoj su sakrivene noge bebe. Drugi su naveli da kamera nije snimala cijeli trik. Pojedini smatraju da se radi o montiranoj snimci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije