Bogatstvo koje posjeduje: Zavirite u luksuznu kuću Modrića vrijednu 2,3 miliona eura

Radiosarajevo.ba
Bogatstvo koje posjeduje: Zavirite u luksuznu kuću Modrića vrijednu 2,3 miliona eura

Najbolji hrvatski i svjetski nogometaš, aktualna “Zlatna lopta” Luka Modrić 2015. godine je kupio luksuznu kuću, prema španskoj stranici za prodaju Idealista, vrijednu 2,3 miliona eura u urbanom naselju La Moraleja u sjevernom dijelu Madrida, gdje žive mnogi nogometaši Reala, a i druge poznate osobe.

Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dotad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no onda su postali vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nicolas Anelka.

Vila je veličine 700 m2 i savremenog je stila.

Inače, u elitnom kvartu La Moraleja žive i Modrićevi saigrači Marcelo, Benzema i Varane, a stanuju ili su stanovale i druge poznate osobe u Španiji, poput televizijske voditeljice Ane Obregon, nekadašnje djevojke Davora Šukera, nogometaša Davida Beckhama, pjevačice Isabel Pantoje i drugih.

U videu se može vidjeti i nekoliko luksuznih nekretnina koje su u njegovom vlasništvu te bogati vozni park, u kojem su Bentley i Audi terenac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije