Video / Novi bizarni trend: Polizala sladoled i vratila ga u zamrzivač, prijeti joj zatvor

05. 07. 2019. u 15:51:00 Radiosarajevo.ba

Shares:1

Policija je identificirala ženu čija je snimka postala viralna prije nekoliko dana, a na kojoj uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu Walmart u Teksasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća natrag u zamrzivač, piše 24sata.hr.

Zbog toga što je napravila prijeti joj dvije do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara, javlja Daily Mail.


Proizvođač sladoleda Blue Bell kontaktirao je policiju i dojavio mu lokaciju trgovine u kojoj se dogodio incident, nakon čega su pokrenuli istragu protiv žene.

“Najveća briga nam je sigurnost građana i drago nam je da je proizvod maknut s polica”, rekao je Gerald Williamson, direktor Odjela za javnu sigurnost grada Luftkina u Teksasu.

“Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerirati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najviši nivo sigurnosti”, saopćili su iz Blue Bella i otkrili kako je se svako otvaranje kutije sladoleda može primijetiti na poklopcu i tako upozorili građane da pogledaju na poklopac prije nego što kupuju.

Nažalost, djevojka sa snimke započela je određen trend među mladim korisnicima društvenih mreža.

Tako se na Twitteru mogu pronaći razne snimke mladih koji također uzimaju sladoled iz zamrzivača, ližu ga i vraćaju nazad na policu.

Neki su krenuli eksperimentirati i s ostalim proizvodima pa uzimaju vodicu za ispiranje usta, otvaraju ju, isperu njome usta, a zatim tekućinu - ispljunu nazad u bočicu i vrate na policu.

NEMA KOMENTARA