Mostar: Teško povrijeđen u obračunu sa zaštitarima

Radiosarajevo.ba
Mostar: Teško povrijeđen u obračunu sa zaštitarima
Screenshot / Teško povrijeđen u obračunu sa zaštitarima

I.K.(1998.) je zadobio teške tjelesne povrede nakon što su ga pretukli zaštitari ispred jednog mostarskog noćnog kluba u subotu ujutro, potvrđeno je za Bljesak.info 

Kako nam je rečeno iz MUP-a HNK-a, tučnjavu, odnosno remećenje javnog reda i mira, prijavio je policiji u subotu 16. novembra u 6:05 sati zaštitar S.L. (1980).

U tučnjavi je, prema policijskim navodima, osim spomenute dvojice, učestvovao i I.D. (1993.) Iako su u obračunu povrijeđena sva trojica, S. L. nije zatražio ljekarsku pomoć, a I.D. je nakon dolaska u CUM odbio hospitalizaciju.

I.K. je, kako je rečeno za Bljesak.info iz SKB Mostar, hospitaliziran na Klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju gdje je boravio do 20. novembra kada je otpušten na kućno liječenje.

Inače, prema podacima policije, proteklog vikenda na području Mostara evidentirana su dva slučaja remećenja javnog reda i mira.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije