Modobag je kofer za putnike koji ne vole vući prtljag

Radiosarajevo.ba
Modobag je kofer za putnike koji ne vole vući prtljag
Stalno putujete i morate vući mnogo stvari sa sobom, a imate problem jer vam se ne da vući kofer pored sebe? Onda je Modobag pravo rješenje za vas.

Prvi kofer na svijetu koji posjeduje motor i gume, te na kojem možete sjediti i voziti se jeste upravo Modobag. Sa dimenzijama od 22x35x55 cm ovaj kofer može prevoziti, u teoriji, osobu koja je teška do 260 kilograma, a pokreće ga motor od 150 vati, koji može razviti maksimalnu brzinu od 13 kilometara na sat.

Inovator i biznismen iz Chicaga, Kevin O'Donnell izradio je ovaj kofer, kojim želi omogućiti putnicima što lakše putovanje. Iako je naišao na kritike da se ovim ljudi čine samo još ljenijim, on je kazao kako je udobnost na prvom mjestu.

Ovaj kofer posjeduje bateriju, koja pokreće njegov motor, a prednost je što se ta baterija puni itekako brzo. Također, dodatna oprema je još jedan neizostavan dodatak ovog kofera, te se tako na njemu nalaze brojni USB portovi, putem kojih možete puniti svoj laptop, mobitel, tablet i slično.

Ipak, ovo zadovoljstvo nećete moći dobiti tako jeftino, jer je njegova cijena u web prodavnicama čak 1095 američkih dolara.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije