Majka traži pomoć psihologa: Kćerku ne može zaustaviti, redovno je udara

Radiosarajevo.ba
Majka traži pomoć psihologa: Kćerku ne može zaustaviti, redovno je udara
PrtScr / Majka Lisa i kćerka Demi

Samohrana majka Lisa (29) iz Velike Britanije toliko je očajna s agresivnim ponašanjem svoje 6-godišnje kćerke Demi da je potražila pomoć dječjeg psihologa. 

Kaže da svoje dijete ne može držati pod kontrolom. Djevojčica ima strašne ispade. Redovno je udara rukama i nogama, šamara je, čupa za kosu.Baca stvari po njoj i po kući. Teško ju je zaustaviti kada je primi ludilo, prenosi Daily Mail.

Lisa živi sa svojim roditeljima, a njena majka Sharon (57) mora stalno intervenirati kako bi smirila situaciju, iako je i sama često meta Demine agresije.

Sve što se događa u njihovoj kući u javnost je dospjelo kada se Lisa javila u emisiju Laverne Antrobus na Channel 5. Emisija se zove "Violent Child, Desperate Parents" (Nasilno dijete, očajni roditelji) i pomaže roditeljima te njihovoj djeci da počnu normalnije živjeti.

Potom je nekoliko dana dolazila u njihov dom kako bi shvatila što je to okidač za Demino agresivno ponašanje. Pratila je ponašanje djevojčice, ali i ljudi s kojima živi. Lisa smatra da njezina kći ima podvojenu ličnost.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije