Majka snimila video da dokaže suprugu kako "ništa ne radi tokoma dana"

Radiosarajevo.ba
Majka snimila video da dokaže suprugu kako "ništa ne radi tokoma dana"
Facebook / Gemma Chalmers
Jedna premorena majka odlučila je pokazati svom suprugu da nije u pravu kada joj je rekao da ništa ne radi cijeli dan pa je snimila video svoga dana kako bi pokazala koliko uistinu ima posla.

Gemma Chalmers je odlučila upaliti kameru i  dokazati kakav joj je zapravo ritam, te da bi joj dan na poslu zapravo značio odmaranje. Njena objava na Facebooku postala je viralna.

"Cijeli vikend moj dragi kuka kako ne radim ništa po cijele dane, zato sam mu odlučila pokazati moj cijeli dan", napisala je.

Video traje osam minuta i daje brzi uvid u majčin dvanaestosatni dan.

Započinje tako da priprema njihovog dvogodišnjeg sina Kaylea za igraonicu, za to vrijeme ona čisti skoro sve prostorije u kući i sprema odjeću. Nakon što je pokupila sina i stavila ga na kratko spavanje, mama razvrstava odjeću prije nego što priprema ručak i vozi sina na govorne vježbe.

"Mama sam cijeli dan, uz to i čistačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica, medicinska sestra, partnerica za igranje, trenerica za hrvanje, učiteljica, umjetnički direktor, trenerica za kahlicu, šampion u škakljanju, održavač garderobe i osobni stilist, operater veša i osobni kupac, kao i još mnogo, mnogo toga", napisala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije