Iz Australije doputovali u BiH kako bi se zakleli na vječnu ljubav

Radiosarajevo.ba
Iz Australije doputovali u BiH kako bi se zakleli na vječnu ljubav
Prirodnim ljepotama Bosne i Hercegovine malo ko može odoljeti i svake godine sve je veći broj turista koji ove destinacije posjećuju. Mnogi od njih odlučuju se upravo na nekim od njih obilježiti neke od najvažnijih trenutaka svog života.

Tako je bilo i s australskim parom Blairom McAllisterom i Nikolinom Blažević, koji su prethodnih dana iskoristili posjetu BiH kako bi prosidbom učvrstili svoj zajednički život, prenosi Pogled.ba.

Naime, njih dvoje su se upoznali sasvim slučajno u Australiji, kada se jedne večeri Nikolinin automobil pokvario, nakon čega joj je Blair pomogao s popravkom. Nakon toga, njihova sretna priča se nastavlja na dva kontinenta, te su napokon nakon pet godina uspješne veze odlučili proputovati Europom.

Ipak, Blair je na tom putovanju odlučio prirediti veliko iznenađenje izabranici svog srca, a budući da je Nikolina porijeklom iz Hercegovine, odlučio je to učiniti upravo u BiH.

Posjetu predivnom vodopadu Kravice iskoristio je kako bi zaprosio Nikolinu, koja je oduševljeno pristala na zajednički život s njim.

"Za prosidbu sam izabrao Kravice iz razloga što je to prelijepo mjesto u blizini kuće Nikolinine bake i mjesto gdje je ona provela djetinjstvo. Njena porodica nam je dala blagoslov i ja sam zahvalan što je Nika dio mog života", kazao je Blair nakon što je objavio video ovog romantičnog trenutka u jednom od dragulja Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije