Ljubavna drama na cesti: Dosadni udvarač ili nezahvalna "sponzoruša"

J. M.
Ljubavna drama na cesti: Dosadni udvarač ili nezahvalna "sponzoruša"

Još jedan "ludi" video dolazi s ruskih puteva, srećom, ovaj put bez stradalih učesnika. Prolaznici u Sankt Peterburgu prije nekoliko dana nisu mogli vjerovati svojim očima kada su na haubi Chevrolet Cruzea ugledali mladića.

Dok se mladić jedva održavao da ne padne pred točkove automobila, za volanom se nalazila prilično opuštena djevojka koja je čak povremeno vozila cik-cak i kočila ne bi li se riješila "tereta".

Nakon 1,5 kilometar vožnje (!), mladić je konačno sišao s poklopca motora, pokušao komunicirati s vozačicom, no ona je "udarila po gasu" i nestala.

Lokalni mediji pronašli su djevojku, a ona im je objasnila da je imala posla s dosadnim udvaračem koji je progoni i ne dâ joj mira.

"Pokušala sam da ga ignoriram na haubi, a kada se umorio - sâm je sišao", rekla je djevojka.

"Čovjek s haube" je ispričao svoju verziju priče. Navodno je s tom devojkom bio u vezi, a kada mu je ponestalo novca - ona je izgubila interes za njega. Mladić je objasnio da je devojka imala problema s alkoholom, a skokom na poklopac motora želio je odvratiti od vožnje u alkoholiziranom stanju.

Nedugo nakon incidenta, saobraćajna policija zaustavila je Chevrolet Cruze, a ispostavilo se da je djevojka zaista bila pijana za volanom. Osim ovog prekršaja očekuje je i dodatna kazna: 1.000 rubalja zbog prijevoza putnika izvan kabine vozila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije