Kad tražiš savjet preko Googlea: "Kako da te mama ponovo zavoli..."

Radiosarajevo.ba
Kad tražiš savjet preko Googlea: "Kako da te mama ponovo zavoli..."
Printscreen / Kad tražiš savjet preko Googlea: "Kako da te mama ponovo zavoli..."

Svima nama zasigurno se barem jednom dogodilo da se na nešto pokušamo skoncentrirati, ali nas nešto drugo u tome uspije omesti.

Mladić sa videa, međutim, nije sve prepustio slučaju i stvari je uzeo u svoje ruke.

Odlučio je stati ukraj svima koji bi ga eventualno omeli u poslu i na isprintanom listu papira, koji je sebi selotejpom zalijepio na leđa, upozorio ih da s njim ni po koju cijenu ne pokušavaju započeti razgovor.

"Molim vas da ne pričate sa mnom, jer nemam samokontrole i nastavit ću s vama pričati najmanje dva sata i ništa od svog posla neću uspjeti uraditi", piše na listu papira, uz veliko hvala svima koji ga budu ispoštovali.

No, da se ipak radi samo o fotografiji kojom je mladić želio pridobiti pažnju i lajkove, razotkrili su ga u komentarima na društvenim mrežama.

Inače, dečko je na Googleu pretraživaču pokušao prnaći savjet "Kako da me mama ponovo zavoli", pa su se u komentarima pojedinci šalili na njegov račun tipa - "zar mu je posao da ga preko Googlea vidi kako da ga mama ponovo zavoli". 

Bilo kako bilo, snimka za dvije sedmice ima 10 miliona pregleda: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije