Još uvijek nosi pelene, a već sjajno vozi skateboard

Radiosarajevo.ba
Još uvijek nosi pelene, a već sjajno vozi skateboard
Malena čuda diljem svijeta iznenade nas svaki dan, a jedno od njih je svakako maleni Wyatt iz Aucklanda. Iako star samo 22 mjeseca ovaj dječačić već je jedan od najhrabrijih skatera i uči vještine kako bi postao profesionalac.

Nakon samo nekoliko mjeseci provedenih na skateboardu Wyatt je već stekao svjetsku popularnost, a sve je počelo kada su njegova tri malo starija rođaka počeli učiti iste vještine. U okviru predškolskog programa i maleni Wyatt se uskoro vozio na popularnoj "dasci".

Njegov instruktor, Simon Thorp tvrdi čak da je ovaj najmanji skater u isto vrijeme prohodao i naučio stajati na skateboardu.

Video u kojem Wyatt pokazuje svoje skaterske vještine veoma brzo je postao viralan, a procjenjuje se da je njegova popularnost vrijedna pet miliona pregleda, te već neki tvrde da je on najbolji dječiji skater. Ipak, sa tim se ne slaže njegov instruktor, ali kaže kako bi ovaj dječak to vrlo skoro mogao postati, budući da može izvesti neke poteze koje čak ni dječaci od pet godina ne mogu tako brzo savladati.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije