Ispunili želju petogodišnjem dječaku: Bio istjerivač duhova na jedan dan

Radiosarajevo.ba
Ispunili želju petogodišnjem dječaku: Bio istjerivač duhova na jedan dan
Foto: Nerdist / Maleni London bio je istjerivač duhova na jedan dan

Vatrogasna služba Sacramenta u SAD-u udružila se s Fondacijom Make-A-Wish i isounila petogodišnjem dječaku da bude istjerivač duhova (Ghostbuster) iz istoimenog filma koji je bio vrlo popularan 80-ih godina.

London Green ima srčanih problema i već, tako mali, imao  je nekoliko operacija na srcu. Vatrogasci i čelnici Fondacije su se udružili i uljepšali dan dječaku. Data mu je oprema istjerivača duhova i njihova prepoznatljiva uniforma. Pogledajte sreću na licu malenog Londona u videu u nastavku.
 

The Sacramento Fire Department teamed up with the Make-A-Wish Foundation to help make a 5-year-old boy a “Ghostbuster.” pic.twitter.com/SuMO5Wiw4R

br />

Istjerivači duhova je američka fantastična komedija iz 1984. koju je režirao Ivan Reitman prema scenariju kojeg su napisali Dan Aykroyd i Harold Ramis. U filmu se radi o četvorici naučnika koji uz pomoć posebne opreme hvataju duhove po New Yorku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije