I u Srbiji uklonjen plakat sa Vučićem i Dodikom: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš

Radiosarajevo.ba
I u Srbiji uklonjen plakat sa Vučićem i Dodikom: Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš
Printscreen / I u Srbiji uklonjen plakat sa Vučićem i Dodikom

Nakon što je mladi opozicionar Ivan Begić popeo se na vijadukt na autoputu „9. januar“ i skinuo transparent s likom člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te natpis „Svjetlo na kraju tunela“, na identičan potez odlučio se i jedan od lidera Stranke slobode i pravde Marko Bastać, ali u Srbiji.

Popeo se na tunel na autoputu i skinuo sliku Dodika i Vučića

Mladi opozicionar Ivan Begić popeo se na vijadukt na autoputu „9. januar" i skinuo transparent s likom člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te natpis „Svjetlo na kraju tunela". Begić je inače predsjednik mladih PDP-a u Banjoj Luci.

Bastać je uklonio plakat koji je bio postavljen iznad galerije na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri sa natpisom “Svetlo na kraju tunela” i fotografijama predsjednika Srbije Vučića i člana Predsjedništva BiH Dodika.

Taj plakat je stajao nad galerijom kako je ta dionica autoputa otvorena. Kako Bastać navodi, to je uradio zato što 139 ljudi svakog dana napusti Srbiju. 

Podsjetimo, Begić je lider mladih banjalučkog PDP-a. On se prošle sedmice popeo a vijadukt i skinuo natpis.

Sve je snimljeno kamerom, a video je postavljen na brojnim društvenim mrežama. 

Pogledajte ako ste propustili: 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije