Emotivan trenutak rasplakao cijelu BiH: Otac se vratio iz Njemačke na samo jedan dan

Radiosarajevo.ba
Emotivan trenutak rasplakao cijelu BiH: Otac se vratio iz Njemačke na samo jedan dan
Foto: Printscreen / Elvir i Emel Bajramović

Elvir Bajramović iz Cazina prije nekoliko mjeseci otišao je u Njemačku u potrazi za boljim životom. U rodnom gradu ostavio je porodicu dok im ne obezbijedi smještaj, a kad sve bude spremno, pridružit će mu se u tuđoj zemlji gdje će početi ispočetka, piše Cazin.net.

Elvirovo odsustvo najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca. A Emel vam je jedan divni dječak koji voli nogomet, te trenira u NŠ "Talent" Cazin. Nedavno je sa ekipom putovao u Zagreb na međunarodni turnir gdje ga je dočekalo veliko iznenađenje. Njegov otac uspio je dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru, iako se odmah poslije turnira morao vratiti nazad. Emotivni susret oca i sina nakon mjeseci razdvojenosti zabilježen je emotivnim snimkom koji je rasplakao mnoge.  

"Igram za klub, ali sad igram i za svog babu", rekao je sretni dječak kojem će turnir u Zagrebu ostati u posebnom sjećanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije