Domagoj Vida u četiri sata ujutro doveo supruzi tamburaše pod balkon

Radiosarajevo.ba
Domagoj Vida u četiri sata ujutro doveo supruzi tamburaše pod balkon
PrtScr / Domagoj Vida

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida (29) iznenadio je svoju suprugu Ivanu (24) romantičnom gestom u Donjem Miholjcu.

Ispod njenog balkona doveo je tamburaše Slavonije Banda kako bi pokazao koliko ju voli. Naravno, nogometaš je kao pravi bećarac zapjevao s njima Zbog jedne divne crne žene Kiće Slabinca.

Fudbaler turskog Bešiktaša skinuo je i majicu te zaplesao. Ivana se pohvalila kako joj je mobitel zazvonio u 4.15 sati ujutro: "Rekao mi je: 'Ljubavi, nemoj se ljutit što sam te probudio, samo izađi na balkon'. Ja izlazim, a tamo moj život i najdraži prijatelji."

Dodala je kako zahvaljuje Bogu što ima tako pažljivog supruga, ali se ispričala i susjedima zbog buđenja: "Ne, ovo nije ljubav jer ljubav je preslaba riječ za nas. Samo se mogu zahvalit Bogu što te je 'stavio' na moj put i što si moj anđeo čuvar, od prve minute našeg susreta. A susjedima se ispričavamo, dijagnozu imamo, ali onu ljubavnu", našalila se gospođa Vida.

Par je u braku od juna 2017, a imaju sina Davida (2).

 

A post shared by vana Vida,(@ivana_vida) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije