Četverogodišnja Nejra iz Tuzle rasturila hit Petra Graše

Radiosarajevo.ba
Četverogodišnja Nejra iz Tuzle rasturila hit Petra Graše
Foto: Screenshot / Talentirana Nejra Kalajlić iz Tuzle

Iako su joj tek četiri i pol godine, talentirana Nejra Kalajlić iz Tuzle dobro zna što želi - pred ocem Almirom počne pjevati ono što joj se sviđa, a on brzo uhvati gitaru i tako nastaju izvedbe koje su na YouTubeu već prikupile na stotine hiljada pregleda, piše Index.hr.

Najnovija, obrada Grašine “Ako te pitaju”, u samo je sedam dana u virtualnom svijetu pregazila čak i neke aktualne domaće radijske hitove.

“S dvije i pol godine počela ju je privlačiti muzika, slušala bi dječje pjesmice na YouTubeu i pomalo pjevušila. Prva pjesmica je bila 'Wheel On the Bus' i tako je sve krenulo. Ona jednostavno počne pjevati neku pjesmu koja joj se sviđa, a većinu pjesama čuje od mene pošto se i ja bavim muzikom”, rekao je ponosni otac Almir.

I Nejrin 14-godišnji brat Aldin je mužički nadaren, a trenutno najviše voli svirati harmoniku, pa mala pjevačica oko sebe ima pregršt inspiracije za nove YouTube izvedbe kojih će, potvrdio nam je Almir, u naredno vrijeme biti još više.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije