Brat prve zvijezde Reala vozio 240 km/h, a ono što se desilo nakon toga je genijalno

Radiosarajevo.ba
Brat prve zvijezde Reala vozio 240 km/h, a ono što se desilo nakon toga je genijalno
Foto: Instagram / Kylian Hazard

Kylian Hazard našao se u centru pažnje nakon što je u blizini belgijskog grada Roeselarea vozio brzinom od 240 kilometara na sat. Fudbaler Cercele Bruggea i brat Edena i Torgana Hazarda uhapšen je oko 17 sati i 50 minuta, a vozačka mu je oduzeta u trajanju od 15 dana.

Oglasio se na društvenim mrežama, izbvinio se, a jedan detalj je posebno upečatljiv.

"Prošle sedmice sam napravio skoro nepopravljivu grešku. Izložio sam svoj život opasnosti, kao i ljude oko sebe. Želio bih se izviniti svim ljudima koji me prate. Posjetio sam centar s ljudima koji su doživjeli teške saobraćajne nesreće i oni su mi otvorili oči i pokazali kako moramo biti oprezni s automobilom. Nesreća se može dogoditi u bilo kojem trenutku, a zbog svoje profesije moram postaviti primjer. Ovaj put to nisam napravio i želim se izviniti svima", rekao je Hazard.

Sigurno jedan od načina da se otvore oči vozačima koji divljaju po našim cestama, jer sasvim je jasno da kazne nisu djelotvorne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije