Brak bez presedana: Upoznajte ženu koja je udata za željezničku stanicu

Radiosarajevo.ba
Brak bez presedana: Upoznajte ženu koja je udata za željezničku stanicu
Nevjerovatan brak zabilježen je u kalifornijskom Santa Feu, gdje 45-godišnja Carol tvrdi da se već 36 godina njena najveća ljubav krije u zgradi željezničke stanice.

Carol zbog svoje ljubav i braka svakodnevno putuje 45 minuta iz San Diega, kako bi posjetila željezničku stanicu za koju je, kako tvrdi, vjenčana, prenosi Mirror.

Iako njen "brak" nije legalan, Carol tvrdi da je najsretniji dan u njenom životu bio dan vjenčanja u 2015. godini, te dodaje kako je zadovoljna i seksualnim životom, jer intimne odnose sa zgradom prakticira mentalnim putem.

"Nismo bili u vezi prije 2011. godine, ali ja sam ovu zgradu voljela još otkada sam bila devetogodišnja djevojčica. Kada smo se vjenčali, stajala sam tu i kazala zgradi da je uzimam za partnera. Bio je to najsretniji dan naših života", govori Carol, koja ovu zgradu naziva Daidra.

Dodaje i kako je ranije imala veze s muškarcima, ali ipak je to nije zadovoljavalo, te je postala sretna kada je sa zgradom stupila u vezu, jer je "znala da je ona nikada neće napustiti".

"Volim je najviše, ona je romantična. Kada smo prvi put, prije nekoliko godina, konzumirali ljubav osjetila sam posebnu energiju. Ipak, ne volim da ljudi gledaju kada smo u ljubavi i ne volim da javno govorim o tome", zaključuje Carol.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije